Så är det att jobba hos oss

Tubus System är mer än bara en arbetsplats. Sedan vårt ursprung i mitten av 90-talet har vi placerat våra medarbetare i hjärtat av allt vi gör. De är kärnan i vår framgång och spelar en avgörande roll när vi strävar efter att ständigt förnya och förstärka vår kompetens. Varje individ som blir en del av Tubus System är en värdefull medlem i vår familj.

Från vårt huvudkontor i Mölnlycke har vi expanderat vår verksamhet till orter som Stockholm, Lidköping, Borås och Malmö, samt till internationella destinationer som Italien, Nederländerna och Tyskland.

Med vår långvariga närvaro i renoveringssektorn har vi etablerat oss som ett självklart val för en rad kunder – från fastighetsägare och bostadsrättsföreningar till offentliga organ.

En av våra mest framstående innovationer, idén om att bygga nya rör inuti gamla, revolutionerade industrin under mitten av 90-talet. Vi är stolta över att ha fortsatt vår tradition av innovation, ständigt lägger vi till nya användningsområden och erbjuder anpassade lösningar till våra kunder.

Våra kärnvärden – Trygghet, Enkelhet och Kvalitet – är inte bara ord för oss. De utgör grunden i varje beslut vi tar och är vår konstanta följeslagare på vägen framåt.

Hos oss blir du en del av ett personligt team som andas positivitet, där vi stödjer varandra och trivs tillsammans. Vi är stolta över vårt hantverk och hur vi driver vår affär framåt.

Vår vision är att göra varje dag enkel, både för våra kunder och för våra team.

Som en privatägd organisation som växer genom egen styrka, ger vi dig en unik möjlighet att vara delaktig och forma vår framtid. Vi prioriterar din personliga och professionella utveckling. Hos oss blir du inte bara en medarbetare, utan en viktig del av vår framtid.

 

Våra arbetsområden

Lediga jobb hos oss

För tillfället finns inga lediga tjänster

Spontanansökningar

 

 

 

Huvudkontor
Tubus System AB
Designvägen 3
435 33 Mölnlycke

031 69 61 15
info@tubussystem.se